Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- به همت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، گروه مطالبه گری سدید و اصحاب رسانه مزایده شرکت "زمرد آسیا" استان همدان تعلیق شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، چندی روز پیش بود که ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان و گروه مطالبه گری سدید به جمع اصحاب رسانه آمده و خبر از مزایده شرکت "زمرد آسیا" شهرستان ملایر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که نتیجه‌ای جز افزایش آمار بیکاران استان نداشت و سبب می‌شد یک واحد تولیدی دیگر به جمع واحدهای تولیدی غیر فعال و تعطیل استان اضافه شود.

ماجرای اعتراضات هفت تپه و تلاش دانشجویان عدالتخواهی که ثمرساز شدخلع‌ید نگین کشاورزی ایران از خریدار با پیگیری دستگاه قضایی/ مدیرعامل جدید در مجتمع کشت و صنعت مغان مستقر شدضرب‌الاجل 2.5ماهه رئیس قوه قضائیه برای تعیین‌تکلیف مالکیت کارخانه نساجی مازندران/‌ خط تولید جدید تا 5 ماه آینده راه‌اندازی شود + فیلم

 امروز اما خبر رسیده به همت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، گروه مطالبه گری سدید و اصحاب رسانه دادستانی همدان با صدور حکمی رای به تعلیق مزایده شرکت "زمرد آسیا" استان داده است.

 

 

صبوری مسئول گروه مطالبه گری "سدید" چند روز پیش با حضور در جمع اصحاب رسانه درباره این پرونده  اظهار داشت: "شرکت زمرد آسیا" باسابقه چهل‌ساله در تولید و صادرات فرآوری کشمش، خشکبار و تولید انواع نوشیدنی ماءالشعیر، آبمیوه و یخ‌سازی در شهرستان ملایر تنها در یک بخش با توان اشتغال‌زایی برای 135 نفر  در سال 88 احداث‌شده است.

وی بیان کرد: این شرکت دو فقره تسهیلات 830 میلیون تومانی و500 میلیون تومانی از بانک ملی برای توسعه سرمایه در گردش خود دریافت کرده است  که به علت نابسامانی‌های ارزی،اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه قادر به بازپرداخت سود، جرائم پلکانی و مرکب بانک مذکور نشده است.

مسئول گروه مطالبه گری "سدید" با اشاره به اینکه کارخانه باوجود آمادگی برای راه‌اندازی به علت اقدامات اجرایی بانک متوقف و فعالیت آن تا این تاریخ بلاتکلیف مانده است بیان کرد: مدیرعامل این شرکت در شعبه دوم دادگاه حقوقی دادگستری شهرستان اقدام به طرح دعوی کرده و خواستار توقف عملیات اجرایی، استرداد مال و غیره شده است.

وی بابیان اینکه متأسفانه باوجود طرح این موضوع در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان اقدام مؤثری صورت نگرفته است گفت: این چهار واحد تولیدی می‌تواند سبب اشتغال 250 نفر به‌صورت مستقیم و 10 هزار باغدار و کشاورز به‌طور غیرمستقیم شود.

صبوری نامشروع بودن قرارداد بانکی برخلاف قوانین موجود، عدم ایفای نقش مشارکت از سوی بانک بر اساس قرارداد و  انجام مشارکت واقعی بر اساس قوانین فقهی، پرداخت تسهیلات مجدد به‌منظور بازپرداخت تسهیلات قبلی، عدم رضایت و تفهیم املا قرارداد به مجری طرح در هنگام تنظیم قرارداد، تعیین سود پلکانی و مرکب برخلاف مبانی فقهی  و همچنین ارزیابی غیرواقعی وثایق تسهیلات به نفع بانک عامل را جمله تخلفات بانکی صورت گرفته در این پرونده برشمرد و خواهان جلوگیری از به مزایده گذاشتن این واحد تولیدی در استان شد.

وی برای جلوگیری از مزایده این واحدی تولیدی که سبب از دست رفتن ظرفیت اشتغال برای مردم استان می‌شود افزود: الزام به پذیرش مقررات بانک مرکزی در مورد سود تسهیلات توسط بانک عامل، مهلت برای بازپرداخت تسهیلات طبق توانایی مدیون پس از راه‌اندازی کارخانه، اجرای قانون تسهیل تسویه بدهکاران بانکی و ارزیابی وثایق مجری طرح ازجمله  راهکارهای پیشنهادی است.

مسئول گروه مطالبه گری "سدید" با  اشاره به اینکه برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی ما خواهان افزایش قانون نیستیم بلکه می‌خواهیم قانون همان‌گونه که هست به‌دوراز رفتار سلیقه‌ای انجام شود اظهار داشت: در حال حاضر مدیرعامل این واحد تولیدی حاضر است ذیل ستاد تسهیل بدهی خود را پرداخت کند اما مسئله اینجاست که ابتدای اردیبهشت این واحد تولیدی به مزایده گذاشته می‌شود که عملاً این مسئله خلاف شعار سال است.

وی از رسانه‌های فعال در استان همدان خواست بااطلاع رسانی به‌موقع و پرداختن به ابعاد چنین پرونده‌هایی ضمن پای‌کار آوردن آحاد مردم وزنده کردن روح مطالبه گری در آنها مانع از تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکار شدن بسیاری مردم استان شوند.

انتهای پیام/742/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه مطالبه گری مزایده شرکت اصحاب رسانه واحد تولیدی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند

معاون اقتصادی استاندار کرمان، گفت: با وجودی که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کردیم تا نیازهای خود را داخل استان کرمان تامین کنند اما این کار را نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان زرند، با بیان اینکه به جد پیگیر رفع موانع واحدهای تولیدی در استان هستیم و مهمترین اولویت استان در حوزه اقتصادی است، اظهار داشت: در استان کرمان باید توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط همانند شرکت‌های بزرگ باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان، مصوبه‌ای در استان کرمان تصویب شده که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کرده تا نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند، ادامه داد: متاسفانه این فرهنگ هنوز در استان جا نیفتاده و شرکت‌ها خرید خود را از خارج از استان انجام می‌دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به نیاز برخی شرکت‌ها به واگن، بیان کرد: ما در استان کرمان کارخانه واگن‌سازی داری و متاسفانه شرکت‌ها نیاز خود را از داخل استان تهیه نمی‌کنند و تاکنون جلسات متعددی با شرکت‌های بزرگ اقتصادی برگزار شده تا کالاهای خود را از تولید داخل و شرکت‌های کوچک داخل استان تهیه کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی با حضور صنایع تولیدی غذایی، دانش بنیان، آی تی و قطعات خودروسازی در کرمان خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در راستای معرفی ظرفیت‌های استان و توسعه شرکت‌های پایین‌دستی برگزار می‌شود و از سوی دیگر ایجاد صنایع پایین‌دستی نیز توسط شرکت‌های بزرگ لازم است.

حسن‌زاده با اشاره ظرفیت‌های عظیمی که در استان کرمان در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان دارند و از این ظرفیت باید به صورت ویژه در استان کرمان بهره‌گیری کرد.

وی بر استفاده از ظرفیت C.I.S برای صادرات محصولات استان تاکید کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان در بحث صادرات ریلی از ظرفیت این اتحادیه هم می‌توانند بهره‌گیری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تولید کالاهای صادرات محور مورد تاکید تولیدکنندگان قرار گیرد، بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان و صادرات تولیدات استان با وزارت خارجه رایزنی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی هم می‌توانند با رایزنان اقتصادی و سفرا ارتباط برقرار کنند، ادامه داد: مقرر شد دفتر امور خارجه استان در این حوزه فعال‌تر از گذشته عمل کند.

مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان کرمان مورد توجه مسئولان استان از جمله استاندار است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان را موظف کردیم تا گردش مالی خود را به داخل استان بیاورند، ادامه داد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و واحدهای کوچک و متوسط استان، شرکت بزرگ استان موظف شدند تا‌ نیازهایشان را از داخل استان تهیه کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه به صورت موردی هم مشکلات فعالان اقتصادی و واحد‌های صنعتی و معدنی و تولیدی استان در حال پیگیری است، گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، پیگیری‌های لازم برای حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین‌المللی انجام شده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟