Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@12:18:17 GMT

مالکیت سدید بر بخشی از سهام شرکت فراب تثبیت شد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۷۵۶۱

مالکیت سدید بر بخشی از سهام شرکت فراب تثبیت شد

با صدور حکم قطعی توسط دستگاه ‌قضایی، مالکیت هلدینگ گروه صنعتی سدید بر ۳۳ درصد از سهام شرکت فراب احیا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، امیرحسین کاوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سوی قوه قضاییه رویکرد جدی حمایت از تولید ملی اتخاذ شده، که علی رغم اعمال تحریم‌های ظالمانه از سوی دشمنان، بارقه‌های امید در مجموعه‌های تولیدی و تلاش برای حل مشکلات صنعتگران و بنگاه‌های اقتصادی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه صنعتی سدید در ادامه با اشاره به فعالیت مجموعه هلدینگ گروه صنعتی سدید و اشتغال‌زایی برای بیش از ۳۰۰۰ نیروی مستقیم و غیرمستقیم تصریح کرد: این مجموعه با سابقه‌ای بالغ بر نیم قرن حضور در عرصه صنایع مختلف و استراتژیک کشور و با رویکرد نوآوری و خودکفایی در تولید محصولات و ارایه خدمات مختلف و با نگاه قطع وابستگی خارجی و همچنین دارا بودن افتخاراتی ارزشمند و درخشان در دوران دفاع مقدس و پس از آن؛ با در اختیار داشتن سهام شرکت‌های تابعه تولیدی و پیمانکاری و چینش شرکت‌های فعال صنعتی در پورتفوی خود، سعی کرده نقش مناسبی را در اجرای پروژه‌های ملی و عمرانی کشور بر عهده داشته باشد.

وی با بیان اینکه هلدینگ گروه صنعتی سدید از دهه هفتاد درگیر پرونده حقوقى تثبیت مالکیت بر ۳۳ درصد سهام شرکت فراب، یکى از بزرگ‌ترین شرکت هاى معظم پیمانکارى ایران بوده است، بیان داشت: علیرغم صدور احکام قطعى به نفع گروه صنعتى سدید در دهه هشتاد، با طرح دعاوى متعدد از سوى طرف دعوى در سالیان گذشته و استفاده از طرق فوق العاده دادرسى، به دفعات اجراى احکام قطعى مذکور متوقف شد.

کاوه اضافه کرد: پس از گذشت قریب به سه دهه از زمان آغاز این پرونده و با اتخاذ رویکرد جدید در دستگاه قضایى مبنى بر ختم پرونده‌هاى قدیمى و ایجاد امنیت روانى براى سرمایه‌گذاران و تولید کنندگان، پرونده مذکور با رد قطعى اعتراضات، به نفع گروه صنعتى سدید مختومه و ۳۳ درصد سهام شرکت فراب به دارایی‌های گروه صنعتى سدید بازگردانده شد.

مدیر عامل گروه صنعتی سدید در خصوص تأثیرات اقتصادى این حکم بر آینده فعالیت‌های گروه صنعتی سدید و تاثیر آن در جهش تولیدات و خدمات این مجموعه صنعتی اظهار داشت: این تاثیرات به گونه‌اى است که ضمن رشد ارزش دارایی‌ها، با بازگشت سدید به جمع سهامداران عمده شرکت فراب و بدلیل تناسب و تشابه بالا در کسب و کارهای بازار هدف در هر دو شرکت از جمله صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و دیگر صنایع پیشران کشور، قطعا هم‌افزایى مناسبی در بخش‌هاى تولید، اجرا و پیمانکاری در حوزه فعالیت‌هاى دو شرکت معظم فراب و هلدینگ گروه صنعتی سدید و همچنین سهامداران دیگر بوجود خواهد آمد که ‌تضمین کننده ادامه مسیر رشد و تعالی هر دو شرکت و حفظ و توسعه منافع کلیه سهامداران شرکت فراب خواهد بود.

 وی گفت: تمامى سهامداران، اعضاى هیات مدیره، مدیران و کارکنان گروه صنعتى سدید به شکرانه این رخداد مبارک، وظیفه خود مى‌دانند که با تمام قوا در جهت افزایش کمى و کیفى تولیدات و خدمات مرتبط گام برداشته و با سعی و تلاش وافر سهم کوچکی در اعتلای اقتصاد و صنعت ایران عزیز، داشته باشند.

کاوه در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا هیات مدیره سدید از طریق رایزنى با سایر سهامداران عمده شرکت فراب و با توجه به پتانسیل‌های بالای هر دو شرکت، در اندیشه ایجاد بسترهاى جدید تولید، افزایش تولیدات و خدمات فعلى و به تبع آن حضور در پروژه های مختلف ملی است.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ص/

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضاییه سدید سهام کاوه سهام شرکت فراب دو شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد

جنگ علیه غزه خسارات زیادی به استارباکس وارد کرده و از زمان تشدید تحریم، سهام آن بیش از ۳۱ درصد کاهش یافته است.

براساس گزارش عربی پست، پس از تشدید تحریم جهانی این برند که به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی رخ داد، سهام استارباکس که در بورس نیویورک فهرست شده، بیش از ۳۱ درصد کاهش یافته است.

نظرسنجی انجام شده توسط خبرگزاری آناتولی، بر اساس داده‌های شرکت استارباکس در وال استریت، نشان می‌دهد که از زمان گسترش تحریم‌های مردمی در اواسط نوامبر ۲۰۲۳، سهام ۳۱ درصد کاهش یافته است.

در همین راستا در پایان جلسه روز جمعه، قیمت سهام این شرکت به ۷۳.۱۱ دلار رسید نوامبر گذشته قیمت سهام استارباکس ۱۰۷.۱ دلار بود.

در پایان جلسه جمعه، نسبت به پایان جلسه پنج‌شنبه، سهام این شرکت با ۲.۴۳ درصد کاهش به پایین‌ترین سطح از مارس ۲۰۲۰ رسید.

در بیانیه‌ای در آن زمان،  لاکسمن نراسیمهان، مدیر عامل شرکت استارباکس در بیانیه‌ای گفت: شرکت امروز در محیطی پر از چالش فعالیت می‌کند. اما نتایج این سه ماهه نشان دهنده قدرت برند، توانایی‌های ما یا فرصت‌های پیش رو نیست. 

به گزارش مجله آمریکایی «نیوزویک»، شایان ذکر است که استارباکس تنها شرکت معروفی نیست که در بحبوحه تحریم‌های مردمی ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، سود ناامیدکننده‌ای را اعلام کرده است.

مک دونالد اخیراً کاهش ۰.۲ درصدی سود را اعلام کرده است که بخشی از آن به دلیل کاهش فروش در خارج از آمریکا است، زیرا این شرکت در برخی بازار‌ها نیز با تحریم مواجه است.

 مک دونالد همچنین به دلیل ارائه غذای رایگان به ارتش اشغالگر اسرائیل پس از حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مورد انتقادات بسیاری قرار گرفت. این شرکت به دلیل خالی ماندن شعبه‌های خود در مالزی، مجبور به تعطیلی آن‌ها گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان