Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@00:27:25 GMT

بهره‌گیری از توانمندی داخلی در فاز ۱۱ پارس جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۶۴۴۸۷

امیر حسین کاوه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا عنوان کرد: شرکت توتال به‌عنوان منتخب وزارت نفت برای انجام این پروژه؛ در نظر داشت کلیه تجهیزات و کالاهای مورد نیاز را بدون توجه به ماهیت قرارداد که بهره‌مندی از توان ساخت داخل بود، از کشورهای اروپایی وارد کند. موضوعی که به شدت محل اعتراض تمامی تامین کنندگان کالای داخلی، قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطور مثال لوله‌های گاز ترش مورد نیاز این پروژه، ۲۰ سال قبل در پروژه‌ای مشابه توسط تولیدکنندگان داخلی به همین پیمانکار تحویل داده شده بود.

وی ادامه داد: حال که موضوع حضور شرکت توتال منتفی است و این روزها گمانه زنی‌هایی از واگذاری پروژه فاز ۱۱ پارس جنوبی به پیمانکاران داخلی شنیده می‌شود، جا دارد تا یک‌بار دیگر به توانمندی‌های شرکت‌های داخلی در سال رونق تولید، اعتمادی حداقل براساس عملکرد گذشته داشت.

کاوه با اشاره به توانمندی و فناوری‌های به‌روز لوله سازانی چون لوله سازی ماهشهر سدید، صفا و اهواز اظهار کرد: این سه کارخانه، از بروزترین کارخانه‌های لوله‌سازی دنیا هستند. به عنوان مثال، لوله‌سازی ماهشهر سدید با فناوری روز اروپا (آلمان) ساخته شده و فقط حدود ده سال از ساخت این شرکت می‌گذرد و با توجه به بهره‌مندی از ماشین‌آلات به‌روز و دانش فنی موجود، کیفیت لوله‌های ساخته شده آن بسیار بالا و قابل رقابت با لوله‌سازان بنام اروپایی است.

مدیرعامل گروه صنعتی سدید ادامه داد: شرکت سالزگیتر آلمان با نصب آزمایشگاه گاز ترش در شرکت لوله‌سازی ماهشهر سدید، تائیدیه استاندارد و توانمندی تولید را به این شرکت ارایه کرده است. در واقع توانمندی شرکت یاد شده دقیقا منطبق بر انتظارات مدنظر کارفرمایان است. این شرکت توانست بیش از 200 کیلومتر لوله ۵۶ اینچ گاز شیرین به کشورهای همسایه صادرات کند و به عنوان صادر کننده نمونه ملی از سوی وزارت صمت انتخاب شود. بنابراین انتظار می‌رود با توجه به ممنوعیت واردات محصولات مشابه که به مقدار کافی در داخل کشور تولید می‌شود، تامین لوله‌های گاز ترش و شیرین، پمپ‌های مختلف مورد نیاز در صنعت نفت و گاز و نیز سایر تجهیزات و ملزومات مورد نیازصنعت نفت که با تکیه بر توان ساخت داخلی، بومی سازی شده است؛ به شرکت‌های تولید کننده داخلی سپرده شود.

مدیرعامل گروه صنعتی سدید اظهار کرد: گروه صنعتی سدید با دارا بودن 15 شرکت زیر مجموعه شامل کارخانجات تولیدی و شرکت‌های پیمانکاری و تجاری در زمینه‌های تولید لوله‌های فولادی قطور انتقال فرآورده‌های نفت،گاز و آب، ساخت تاسیسات دریایی، پالایشگاه، ساخت مگا پمپ و مگا توربین آبی و بادی، کارخانجات تولید شکر و نیشکر، نیروگاه برق، کارخانجات تولید فولاد و … با بهره مندی بیش از5000 نیروی انسانی متخصص و متعهد، تمام تلاش خود را در جهت اجرای پروژه های عمرانی و توسعه صنعتی کشور؛ همواره بکار گرفته است و آماده ارائه کلیه محصولات و خدمات خود به کارفرمایان در پروژه‌های مختلف است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت نفت پیمانکار فاز 11 پارس جنوبی سدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوب گفت: با برنامه‌ریزی و اقدام‌های شاخص در سال ۱۴۰۲، دوره تعمیرات اساسی در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه کاهش یافت و بیش از ۴ میلیارد مترمکعب گاز به تولید این مجموعه افزوده شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت. 

به گزارش شانا، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی